About us

Pohjoismaiden johtava media intelligence -palveluiden tarjoaja

Infomedia poimii mediahälystä merkityksellisiä havaintoja, joiden avulla asiakkaamme voivat vahvistaa strategisia hankkeitaan liiketoimintaalueesta, markkinasta ja maasta riippumatta.

Palvelumme

Ratkaisumme perustuvat osaaviin ihmisiin, kattavaan dataan ja kehittyneeseen teknologiaan. Autamme navigoimaan monitahoisessa mediaympäristössä. Paikallisesti, alueellisesti ja globaalisti.

Teemme viestinnästä muutosvoiman

Viestintä voi suistaa vallasta hallituksia, ratkaista valintoja ja luoda ikonisia brändejä. Oikeanlainen viestintä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa voi voittaa markkinaosuuksia, vahvistaa brändiä, kasvattaa liikevaihtoa ja minimoida riskejä.

Mutta nyt kun maailmaan syntyy 350 000 twiittiä minuutissa, 30 000 tuntia uutta YouTube-videota tunnissa ja yli 2 miljoonaa uutta verkkoartikkelia joka päivä, on entistä vaikeampi pysyä kärryillä ja samalla entistä helpompi mitata väärin.

Strategisena kumppanina Infomedia muuntaa kaoottisen mediaympäristön katsauksiksi, näkemyksiksi ja neuvoiksi toiminnan ja tulosten pohjaksi.

YRITYKSEN HISTORIA

Saksista ja kirjekuorista sovelluksiin ja tekoälyyn

Olemme johtava media intelligence -palveluiden tarjoaja. Käymme päivittäin läpi satoja tuhansia medialähteitä ja löydämme yli 3 miljoonaa toimituksellista artikkelia, jotka toimitamme yli 100 000 yritykselle ja organisaatiolle ympäri maailman.

Olimme Pohjoismaissa ensimmäinen toimija, joka digitoi perinteiset lehtileikekoosteet. Saksista ja ruskeista kirjekuorista on edetty mediaseurantaan, joka tulee digimuodossa sähköpostiin, sovelluksiin ja portaaleihin.

Päivittäistä seurantasähköpostia täydentävät nyt kehittyneet koontinäytöt, perusteellinen analytiikka, tekoälyteknologiat sekä kokeneet analyytikot ja konsultit, jotka osaavat muuntaa merkitykselliset tiedot teoiksi ja näin auttaa asiakkaitamme erinomaisiin tuloksiin.

Valtava määrä mediadataa, uudet teknologiat ja kokeneet asiantuntijamme tekevät meistä markkinoiden johtavan toimijan sekä asiakkaitten suosiman strategisen kumppanin. 

DNA:MME

Data + teknologia + aivot

Hyödyntämällä runsaita datavarantoja, edistynyttä teknologiaa ja kokeneita asiantuntijoita seuraamme ja tulkitsemme kaikkea sanottua ja kirjoitettua medioissa ympäri maailman.

Kattavasti dataa

Käymme joka päivä läpi satoja tuhansia medialähteitä, ja meillä on valtavasti eri medioista saatua dataa.

Uutta digitekniikkaa

Alussa meillä oli sakset ja kirjekuoria. Nykyään työmme on 100-prosenttisesti digitaalista ja hyödynnämme tekoälyä

Osaava henkilöstö

Palveluksessamme on Pohjoismaissa 250 osaajaa neljässä toimistossa. Yhdessä autamme johtavia organisaatioita

Omistajat

Thomas Vejlemand

CEO
+45 31 37 30 25

Kate Wichmann

CFO
+45 30 24 52 62

Niels Bache Larsen

Chief Operating Officer
+45 26 81 10 28

Dennis Mølgaard

Country Manager, Denmark and Chief Sales Officer, Finland
+45 81 88 23 06

Therese Mohn

Country Manager, Norway
+47 400 64 640

Hanna Bergholm

Country Manager, Sweden
+46 70 18 65 218

Anders Uttrup

Chief Marketing & Digital Officer
+45 30 94 88 95

Karina Walhovd

Director, People & Organization
+45 25 60 67 65

Simon Ernst-Sunne

Chief Product Officer
+45 24 91 11 54

Omistajat

Infomedian omistavat tanskalaiset JP/Politikens Hus ja Berlingske Media. Molemmat ovat johtavia pohjoismaisia mediayhtiöitä. Näiden konsernien alaisuuteen kuuluu useita uutismediataloja, viikkolehtiä ja niche-medioita.

Tytäryhtiöt

Infomedia omistaa kokonaan Opointin, joka on maailman johtava verkkouutisdatan ja globaalin uutisseurantateknologian toimittaja. Opointin kautta tarjoamme online-uutisseurantaa globaalisti ja globaalin media-arkiston, jossa on yli 7 miljardia uutisartikkelia yli
178 000 uutismediasta eri puolilta maailmaa.

Toimipaikkamme

SUOMI

Helsinki

Infomedia Finland Oy
c/o Kraftvaerk Finland Oy
Lintulahdenkatu 10, 5th floor
00500 Helsinki

info@infomedia.fi

TANSKA

Kööpenhamina

Infomedia A/S
Pilestræde 55, 3. sal
1112 København K

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

TANSKA

Aarhus

Infomedia A/S
Søndergade 44
8000 Aarhus C

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

Ruotsi

Tukholma

Infomedia Sweden AB Lästmakargatan 13, 111 44 Stockholm +46 20 150 050 support@infomedia.se
Norja

Oslo

Infomedia Norge AS
Stortorvet 10
0155 Oslo

+47 21 56 97 50
support@infomedia.no

Viro

Tallinna

Infomedia OÜ
Lõõtsa 8,
11415 Tallinna

info@infomedia.eu

Globaalit kumppanuudet

AMEC on kansainvälinen viestinnän mittaus- ja ar-viointijärjestö, joka edustaa media-arviointia ja viestintätutkimusta tekeviä organisaatioita ja ammat-tilaisia. AMEC käsittää yli 160 jäsentä 86 maassa, näiden joukossa Infomedia.

FIBEP on maailmanlaajuinen media intelligence järjestö, johon kuuluu yli 130 yritysjäsentä yli 60 maasta, näiden joukossa Infomedia. Järjestö ja sen jäsenet keskittyvät mediaseuranta ja -analytiikka-, PR-jakelu- ja toimittajatietokantaratkaisuihin sekä konsultointipalveluihin ja SaaS-alustoihin.

Jokainen yritys on vastuussa kestävämmän tulevaisuuden luomisesta, myös Infomedia. Siksi osallistumme YK:n Global Compact -ohjelmaan yli 10 000 muun yrityksen kanssa. Otamme yhteiskunnallisen vastuumme vakavasti.

Press Database and Licensing Network (PDLN) on järjestö, joka edustaa mediatalojen omistamia tai hallitsemia organisaatioita. PDLN:n kautta ne lisensoivat tai toimittavat sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja verkkomateriaalia mediaseurantaa, lehtileikkeitä ja media-auditointipalveluita varten. PDLN:llä on 27 jäsentä 23 maassa. Infomedia on yksi niistä.