SUOMEN VERKKOMEDIA-ARKISTO

Media-arkistomme on pieni pala Suomen historiaa

Kuka sanoi mitä ja milloin? Infomedian verkkomedia-arkistosta löydät vastaukset. Tilaa arkisto ja tee hakuja miljooniin aiemmin julkaistuja online-uutisartikkeleita.

SUOMEN VERKKOMEDIA-ARKISTO

Hae Suomen suurimmasta verkkomedia-arkistosta

Selaa menneiden vuosikymmenten uutisointia Infomedian verkkomedia-arkistossa.

Infomedialla on Suomen suurin media-arkisto, joka sisältää artikkeleita verkosta, printistä, radiosta ja televisiosta. Arkisto hyödyntää modernia hakuteknologiaa ja siinä on hyvät suodatusominaisuudet, joiden avulla teet vaivatta artikkelihakuja.

Infomedian verkkomedia-arkisto täydentyy päivittäin suomalaisten verkkomedialähteiden tuottamalla sisällöllä.

Pieni pala Suomen historiaa

Infomedian verkkomedia-arkisto on Suomen paras ja käyttökelpoisin mediatutkimustyökalu. Niin julkiset kuin yksityisetkin toimijat voivat hakea menneiden vuosien toimituksellista mediasisältöä modernilla, käyttäjäystävällisellä alustalla.

Jos työskentelet markkinoinnin ja viestinnän parissa, olet todennäköisesti havainnut kasvavan tarpeen saada kokonaiskuva entistä pirstoutuneemmasta ja kaoottisemmasta mediaympäristöstä. Infomedian mediaseuranta tarjoilee sinulle päivittäisen katsauksen ja varmistaa, etteivät tärkeät mediamaininnat mene sinulta ohi. Media-arkistomme tarjoaa lisäksi tilaisuuden tehdä hakuja menneisyyteen kaikista mahdollisista vuosien saatossa julkaistuista aiheista.

Tämä on kiinnostavaa muutenkin kuin markkinoinnin ja viestinnän kannalta. Informaatio ja aiemmasta opittu voivat ratkaista hankkeen onnistumisen esimerkiksi tuotekehityksessä.

Milloin kilpailija lanseerasi tietyn tuotteen, ja miten se silloin otettiin vastaan markkinoilla? Ketkä tuotteesta tuolloin puhuivat ja missä medioissa? Onko aiheesta sanottu tai kirjoitettu aiemmin jotain, mikä erityisesti kiinnostaa sinua nyt? Löydä vastaukset nopeasti ja helposti media-arkistostamme.

Ota yhteyttä

Infomedian media-arkisto on digitaalinen tutkimusväline, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkymän suomalaisessa mediassa sanottuun ja kirjoitettuun yli 20 vuoden ajalta. Media-arkistossa hakuja voi tehdä henkilö-, aihe-, tapahtuma- tai hakusanaperustein, minkä ansi-osta se voi toimia tärkeänä työkaluna opiskelijoille ja opettajille kirjastoissa, kouluissa, yliopistoissa ja muissa julkisorganisaatioissa.

Ota yhteyttä

Pysy ajan tasalla

Tee hakuja valtakunnallisten sanomalehtien, maakunta- ja paikallislehtien, viikkolehtien, ammatti- ja aikakauslehtien, uutistoimistojen ja verkkomedian sisältöön sekä radio- ja televisiosisältöön.

Hanki kokonaiskuva

Saat kokonaiskäsityksen kaikesta taloudesta politiikkaan ja kulttuuriin. Hae haluamallasi aikajänteellä, aiheella, lähteellä ja medialla.

Löydä uusia tilaisuuksia

Löydä potentiaalisia asiakkaita, havaitse muutokset markkinoilla ja pidä kilpailijoita silmällä laajan media-tietokannan avulla.

Optimoi omat PR-toimesi

Hanki kokonaiskäsitys siitä, mitä itsellesi tärkeistä aiheista on aiemmin kirjoitettu, ja hae ideoita viestien parempaan muotoiluun.

Pääsy media-arkistoomme

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Saat meiltä Infomedian Suomen verkkomedia-arkiston käyttöä koskevan hintatarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään.