LEHDISTÖTIEDOTE, 8. joulukuuta 2023

Infomedia palkkaa kokeneen profiilin uudeksi toimitusjohtajaksi

Martin Ove Rasmussenista tulee Infomedian uusi konsernijohtaja, ja hän tuo mukanaan laajan kokemuksen media- ja viestintäalalta.

Pohjoismaiden suurin Media Intelligence -palveluiden toimittaja Infomedia nimittää Martin Ove Rasmussenin konsernijohtajaksi 2. tammikuuta alkaen. Hän siirtyy Infomediaan toimittuaan yli 20 vuotta mediatoimisto Mindsharen johtajana, jonka perustamisessa ja menestyksekkäässä rakentamisessa hän oli mukana.

– Martin on vahva, moderni ja tuloshakuinen johtaja, jolla on media- ja viestintäalan tausta ja laaja kokemus pohjoismaisesta johtamisesta. Olen vakuuttunut siitä, että Martinin johdolla Infomedia pystyy hyödyntämään pohjoismaista johtoasemaansa saavuttaakseen lisää kasvua ja menestystä nopeasti muuttuvassa mediamaailmassa, sanoo Anders Heering, Infomedian hallituksen puheenjohtaja.

Infomedia-konsernilla on noin 200 työntekijää toimistoissa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Infomedia kehittää ja tarjoaa mediatiedusteluratkaisuja, kuten mediaseurantaa ja -analyyseja eri medioista ja alustoilla – paikallisesti ja kansainvälisesti.

– Infomedia on uskomattoman jännittävä yritys, joka on kehittynyt nopeasti viime vuosina yritysostojen, uusien kumppanuuksien ja tuoteinnovaatioiden myötä erittäin kilpailluilla markkinoilla. Meidän on rakennettava tämän varaan varmistaen samalla vankka perusta ja pääomittaminen. Yritykset ja organisaatiot keskittyvät enemmän kuin koskaan maineensa vaalimiseen ja suojaamiseen mediaympäristössä. Ja tässä Infomedia on ainutlaatuisessa asemassa vahvan ammattitaidon, johtavien digitaalisten ratkaisujen ja Pohjoismaiden markkinajohtajan roolin ansiosta, sanoo Martin Ove Rasmussen.

Infomedian omistavat yhdessä JP/Politikens Hus ja Berlingske Media. Vuonna 2002 tapahtuneen perustamisensa jälkeen yhtiö on laajentanut liiketoimintaansa sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta, mukaan lukien Opoint vuonna 2018 ja M-Brainin norjalainen ja ruotsalainen mediaseurantatoiminta vuonna 2019. Vuonna 2022 Infomedia investoi myös teknologia-alan startup-yritys MediaCatchiin.

Virka tuli avoimeksi entisen toimitusjohtajan Thomas Vejlemandin luovuttua tehtävästään lokakuussa, minkä jälkeen vt. toimitusjohtajana toimi talousjohtaja Kate Wichmann. Infomedian hallitukseen kuuluvat toimitusjohtaja Martin Ove Rasmussen ja talousjohtaja Kate Wichmann.

Lisätietoja

Anders Heering, hallituksen puheenjohtaja
+45 20 19 40 44

Martin Ove Rasmussen, konsernin toimitusjohtaja
+45 53 54 53 26

Varaa
Mediaseuranta-demo

Varaa esittely

Hootsuite Amplify