MEDIASEURANTA

Muodosta käsitys koko mediaympäristöstä yhdellä digitaalisella mediaseuranta-alustalla

Infomedia tarjoaa markkinoiden kattavimman, koko mediakentän kattavan seurannan. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä medianseuranta-alustan ja ratkaisuiden demoa.
MITÄ ILOA MEDIASEURANNASTA ON

Mediaseuranta antaa
kokonaiskuvan monitahoisesta
globaalista mediaympäristöstä

Mediaseuranta antaa
kokonaiskuvan monitahoisesta
globaalista mediaympäristöstä

MINIMOI RISKIT

Medianäkyvyytesi hahmottamalla vähennät riskejä

Seuraamme kaikkea, mitä sanotaan ja kirjoitetaan kaikesta, mistä haluat tietää. Näin saat kokonaiskäsityksen ja näkemyksen ympäröivästä maailmasta ja rajaat riskejä.

HALLITSE YRITYKSESI MAINETTA

Media vaikuttaa yrityksesi maineeseen. Pidä siitä huolta

Maine on kultaakin kalliimpi, ja media vaikuttaa siihen enenevässä määrin. Tarvitset tietoa, jotta osaat toimia ja reagoida.

PYSY PERILLÄ TRENDEISTÄ

Tiedosta uudet trendit ja tilaisuudet

Mediaseurantamme ja ilmoitustemme avulla voit saada uusia ideoita ja löytää uusia tilaisuuksia viestintään tai liiketoimintaan.

KASVATA MYYNTIÄ

Syvällinen näkemys markkinoista avaa mahdollisuuksia kasvavaan myyntiin

Kun sinulla on hyvä käsitys ympäröivän maailman tapahtumista, sinun on helpompi tehdä päätöksiä ja löytää mahdollisuuksia kasvuun omilla markkinoillasi.

PRINTTI / VERKKO / SOSIAALINEN MEDIA / TV / RADIO / POD-CAST

Seurantamme kattaa kaikki mediatyypit ja tarjoaa tarkimman kokonaiskuvan

Infomedia tarjoaa markkinoiden kattavimman, koko mediakentän kattavan seurannan. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä medianseurantaalustan ja ratkaisuiden demoa.

print_circle_forside.png

Printti

web_circle_forside.png

Verkko

social_circle_forside.png

Sosiaalinen Media

tv_circle_forside.png

TV

radio_circle_forside.png

Radio & Podcast

Katamme koko mediakentän

Tarjoamme laajimman, koko mediakentän kattavan palvelun. Se kattaa printti- ja verkkomedian, sosiaalisen median, radion, podcastit ja television. Pohjoismaissa ja maailmalla.

Myös maksumuurien takaa

Luotaamme syvältä ja nappaamme kaikki sinun tai organisaatiosi maininnat pienintä yksityiskohtaa myöten. Jopa maksumuurien ja muiden esteiden takaa. Meiltä saat kattavan kokonaiskuvan joka päivä.

Uusi teknologia takaa erinomaisen tark-kuuden

Raportoimme osumat yrityksesi ehdoilla ja suodatamme tarpeettoman tiedon pois käyttäen ainutlaatuista hakuteknologiaa ja älykkäitä algoritmeja. Niiden avulla voidaan toteuttaa joustava ja erittäin tarkka seuranta.

E-kirja

Lataa e-kirja arvokkaasta mediaseurannasta koko organisaatiollesi

Oikeat oivallukset oikeaan aikaan voivat olla kullanarvoisia. Mediaseurannan avulla yritykset ja organisaatiot voivat minimoida riskinsä, vaalia mainettaan, havaita tärkeät nousevat trendit, mitata viestintää ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Lataa e-kirjamme ja opi, miten mediaseurantaa voidaan käyttää strategisesti luomaan arvoa koko organisaatiossasi.

ALUSTA JA OMINAISUUDET

Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi

Jotta kykenisi toimimaan ja reagoimaan uutisointiin, aina ei riitä, että tietää, mitä on sanottu ja kirjoitettu. On tärkeää myös tietää, missä asia sanottiin ja kirjoitettiin, moniko sen luki, näki tai kuuli, ja erityisesti oliko sävy negatiivinen vai positiivinen brändiäsi kohtaan.

Infomedian tekoälyä hyödyntävät digityökalut mediaseurantaan ja ‑analyysiin on nimenomaan kehitetty antamaan kokonaiskäsitys ja näkemys ympäröivästä maailmasta perustuen suureen määrään arvokasta mediadataa. Niiden avulla voit navigoida turvallisemmin kaoottisessa globaalissa mediakentässä ja tehdä parhaat päätökset arkisessa työssäsi.

GLOBAALI MEDIASEURANTA

Globaali seuranta kattaa yli 200 000 uutismediaa

Infomedia tarjoaa kaiken globaalin median seurantaa. Niin verkossa kuin muualla.

Seuraamme jatkuvasti yli 200 000 verkkouutismediaa ja tarjoamme asiakkaille käyttöoikeuden yli 7 miljardin artikkelin arkistoon. Tämä tekee meistä maailman johtavan verkkouutismedioiden seurantapalvelun.

Jos edustat yritystä, joka tarvitsee reaaliaikaisia uutissyötteitä markkinatutkimuksen, riskienhallinnan, talousanalyysin tai tekoäly- ja koneoppimisprojektien avuksi – me hoidamme tämänkin.

ALUSTA JA TOIMINNOT

Kaikki, mitä tarvitset saadaksesi yleiskuvan siitä, miten yritystäsi ja sen toimintaympäristöä on käsitelty mediassa

ALUSTA JA OMINAISUUDET

Globaali mediaseuranta, tilastot ja raportointi yhdellä digitaalisella alustalla

Saat ilmoituksen maininnoista välittömästi matkapuhelimeesi, päivän uutiskatsauksen sähköpostiisi ja halutessasi kattavan kokonaiskuvan mediaseurantaportaalissamme.

Hae eri medialuokista

Selaa artikkeleita vaivatta

Laadi omat hakuprofiilisi

Näe suoriutumisesta kertovat tunnusluvut

Katso tilastoja maininnoistasi

Lisää mediamaininnoillesi tunnisteet ja tunteet

Suodata osumahakuja vaivatta

Laadi omia raportteja

Aseta hälytykset ja uutisviestit

Pysy ajan tasalla

Toimitamme mediaseurantatiedot sähköpostiisi, puhelimeesi ja seurantaportaaliimme.

Näet kaikki maininnat

Löydät helposti kaikki yrityksesi maininnat käyttäen valitsemiasi hakuprofiileja ja hakusanoja.

Jaa kollegoille

Jaa uutisia kollegoille, johdolle ja muille, joita kiinnostaa saada käsitys organisaatiosi medianäkyvyydestä.

Laadi raportteja

Luokittele saamasi arviot ja luo nopeasti ja helposti omia räätälöityjä raportteja.

Tilastodataa ja näkemystä

Hyödynnä tilastotietoa mediamaininnoistasi ja syvällisempää käsitystä viestintäsi vaikutuksesta.

ASIAKASESIMERKIT

Medianseuranta
tuottaa arvoa kaikille

Autamme joka päivä kattavan datan, edistyneen teknologian ja alan parhaiden osaajien turvin yrityksiä ja organisaatioita saavuttamaan hyviä tuloksia. Sinäkin voit hyötyä osaamisestamme.

Viestintäpäälliköillä on kasvava tarve seurata, analysoida ja optimoida viestintää. Paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja globaalisti. Printtimediaa, internetiä, sosiaalista mediaa, televisiota, radiota, podcasteja – ja kyllä, jopa pimeää verkkoa.

Infomedialla on mediaseurannassa suurimmat korvat, joilla se sieppaa kaiken, mitä brändistäsi, kilpailijoistasi ja toimialastasi sanotaan tai kirjoitetaan – kuten myös muita yrityksesi asemaan ja maineeseen vaikuttavia asioita. Varmistamme, että saat tiedon aina ensimmäisenä, jotta säilytät paikkasi eturivissä ja saat optimoitua viestintäsi.

Ota yhteyttä

Jokaisen, joka työnsä puolesta vastaa markkinoinnista ja digitaalisista kanavista, on ymmärrettävä markkinoitaan, yleisöään ja mediaa – ja opittava, mikä toimii ja mikä ei toimi. Infomedia yhdistää edistyneen tekoälyn ja digityökalut valppaaseen analyytikko- ja konsulttiosaamiseen.

Hanki tärkeää tietoa siitä, milloin, missä ja miten kukin asiakassegmentti reagoi tuotteisiisi, brändeihisi ja kampanjoihisi. Näin voit luoda sisältöjä ja viestintää faktapohjalta eikä tunnepohjalta – ja saavuttaa tavoitteesi nopeammin.

Ota yhteyttä

Ehkä mediaseurannasta ja media-analytiikasta on erityistä iloa myyntipäälliköille? Lyhyt vastaus on KYLLÄ. Oikeat hakutermit yhdistettynä älykkäisiin hakualgoritmeihin voivat auttaa sinua myyntimahdollisuuksien tunnistamisessa ja liidien generoinnissa.

Päivittäinen mediaseuranta pitää myyntitiimisi ajan tasalla uusista myyntimahdollisuuksista, joten pysyt askeleen edellä kilpailijoita. Media-analyysi voi myös tuoda uutta näkemystä relevanteista markkinoista.

Etkö usko, ennen kuin näet itse? Näytämme mielellämme.

Ota yhteyttä

Viestintä ja johtaminen kulkevat käsi kädessä. Kun ylimmällä johdolla on oikeat viestintävälineet ja näkemys viestinnän vaikutuksista, sen painoarvo on suurempi kuin se muuten olisi. Analytiikka- ja konsulttipalvelumme on suunniteltu antamaan yritysjohdolle käsitys siitä, miten viestintä muuttaa yrityksen ympäristöä – ja viime kädessä sen asemaa ja mainetta.

Yhdessä tunnistamme strategiset agendat, avainhenkilöt, ydinviestit ja keskeiset kilpailijat. Luomme myös maa- ja aluekohtaiset KPI-mittarit brändeille ja liiketoimintayksiköille.

Ota yhteyttä

Infomedian palvelut kattavat sekä valtavat määrät historiallista mediadataa että markkinoiden edistyneimmän mediaseurantateknologian. Näin saadaan näkemys sekä menneestä että tulevasta.

Esimerkiksi voidaan tarkistaa, kuka sanoi mitä ja milloin. Kotimaista ja kansainvälistä media-arkistoa selaamalla kerrytät tietoa, jota et löydä mistään muualta. Tai anna meidän suunnitella ainutlaatuinen hakualgoritmi, jolla sieppaat uudet trendit tai seuraat kilpailijoiden tai influensserien puheita ja tekemisiä. Esimerkiksi kuka on tuomassa markkinoille mitä ja milloin. Tai miten löytää uutta tietoa niistä asioista, jotka tekevät tuotteistasi ja palveluistasi ainutlaatuisia.

Ota yhteyttä

Edistyksellinen mediaseuranta- ja viestintäanalytiikkamme auttaa henkilöstöpäälliköitä hahmottamaan viestintänsä vaikutuksia yritysympäristöön – ja siten sen kykyyn houkutella osaajia.

Mutta osaamisemme ulottuu tätäkin pidemmälle. Voimme myös auttaa osaajien löytämisessä, jos sinulla tai rekrytointitoimistolla on tässä haasteita. Koska osaaja voikin löytyä jostain aivan muualta kuin sieltä, mistä etsitte. Voimme kirjoittaa algoritmin kuulostelemaan tiettyjä sanoja ja löytää näin neulan heinäsuovasta nopeammin. Ehkä jostakin syrjäisestä maailmankolkasta?

Ota yhteyttä

Läheisyys asiakkaisiin ja heidän liiketoimintahaasteisiinsa on jokaiselle mainostoimisto- tai konsulttipalveluita tarjoavalle A ja O. Sinun on oltava tilanteen tasalla asianmukaisin välinein varustettuna, jotta havaitset trendit, maininnat, mielialan ja kaiken sen, millä on asiakkaillesi väliä. Ja sinun on pysyttävä kärryillä eri medioista, alustoista ja sijainneista.

Infomedia tarjoaa ratkaisuja sekä mainostoimistoille että muille konsulttiyhtiöille, joiden on seurattava ja ymmärrettävä asiakkaidensa viestintää ja mainintoja – ja näiden asiakkaille. Kellään ei ole tarjota laajempaa tai syvempää markkinaläpäisyä.

Ota yhteyttä

Jotkin Pohjoismaiden suurimmista julkisista instituutioista kuuluvat Infomedian asiakaskuntaan. Tiedämme, että tehokasta viestintää tehdään eri pohjalta ja sen tehoa mitataan eri parametrein kuin yksityisen sektorin suuryritysten kohdalla.

Siksi olemme tarkoin erikoistuneet seuraamaan, analysoimaan ja optimoimaan viestintää eri medioissa, olkoon asiakkaamme sitten poliittinen puolue, viranomainen, laitos tai hallintoalue. Ratkomme kaikkein spesifeimmätkin mediaseurannan, analytiikan ja konsultoinnin tarpeet. Tarjoamme myös tehokkaat työkalut tärkeiden tehtävien hallintaan viestintäosaston jokapäiväisessä työssä.

Ota yhteyttä

Varaa esittely

Haluatko nähdä, miten Infomedian digitaalinen media intelligence alusta voi luoda lisäarvoa sinulle?

Tarvitsetko käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen median seurantaan?

Meidän avullamme sinun on helppo pysyä järjestyksessä myös liikkeellä ollessasi.

Helppokäyttöinen sovelluksemme antaa sinulle nopean yleiskuvan kaikista maininnoistasi, reaaliaikaisia ilmoituksia ja paljon uusia tapoja hallita ja jakaa uutissisältöä ja näkemyksiä.

Katso myös

Sosiaalisen median seuranta

Hanki arvokasta tietoa viestinnästäsi, maininnoistasi ja kohdeyleisöistäsi sosiaalisessa mediassa.

Media-analyysi ja oivallus

Media-analyysimme ja analyytikkomme tarjoavat arvokasta tietoa maininnoistasi, maineestasi ja menestyksestäsi.

Ota yhteyttä

Kerro meille mediaseurannan tarpeistasi, haasteistasi ja mahdollisuuksistasi Pohjoismaissa tai maailmanlaajuisesti.

Varaa esittely

Varaa
Mediaseuranta-demo

Lataa e-kirjamme
median seurannasta

Varaa esittely

Haluatko nähdä, miten Infomedian digitaalinen media intelligence alusta voi luoda lisäarvoa sinulle?

Varaa esittely

Hootsuite Amplify