Seuraa mainintojasi ja hoksaa uudet trendit Talkwalkerin sosiaalisen median kuuntelualustalla

Talkwalkerin sosiaalisen kuuntelun ja analyysin alusta on sinulle, joka haluat huolehtia maineestasi. Alusta vastaa vaativimpiinkin mainintojen seurantatarpeisiin sosiaalisen median kanavissa.

Infomedialla on Pohjoismaissa yksinoikeus Talkwalkerin jakeluun ja ratkaisuihin

Kuuntele brändistäsi sosiaalisessa mediassa käytyä keskustelua

Talkwalkerin somekuuntelu- ja analytiikkatyökaluilla saat reaaliaikaisen käsityksen siitä, mitä eri sosiaalisen median kanavissa ja verkkomediassa tapahtuu 187 kielellä.

Kuuntele keskusteluja

Kuuntele brändistäsi, tuotteistasi ja kampanjoistasi sosiaalisessa mediassa käytyä keskustelua. Kuuntele tekstiä, kuvia ja videoita eri someverkostoissa.

Tunnista uudet trendit

Löydä suosituimmat tarinat, tunnista teemat ja tutustu aiheisiin, jotka puhuttavat kohdeyleisöäsi. Ymmärrä, millaiset asiat herättävät keskustelua, jotta voit osallistua niihin itsekin.

Opi tuntemaan kohdeyleisösi

Perehdy dataan ja tutustu kohdeyleisöihisi. Talkwalkerin avulla muodostat näkemyksen asiakkaitasi, sidosryhmiäsi ja influenssereita askarruttavista asioista.

Suojaa mainettasi

Se, millä tavalla yrityksestäsi puhutaan, vaikuttaa sen maineeseen. Käytä Talkwalkeria kuunteluun, niin voit kohdistaa viestintääsi ja hallita organisaatiosi mainetta.

Mittaa hankkeittesi tehoa

Mittaa, optimoi ja dokumentoi hankkeitasi Talkwalkerin edistyneiden ominaisuuksien avulla. Kerää kaikki tiedot yhteen koontinäyttöön tai tilaa raportteja eri tarpeisiin.

Yhdistä dataa muista lähteistä

Yhdistä alustalle dataa esimerkiksi omasta sivustostasi, niin saat syvällisemmän käsityksen siitä, miten somekampanjasi vaikuttavat menestykseesi.

PR:n, viestinnän, digimarkkinoinnin ja analytiikan tueksi

Netissä pöhistään paljonkin organisaatiostasi, edustajistasi ja tuotteistasi. Talkwalker antaa sinun kuunnella ja analysoida, jotta osaat jatkossa kohdistaa viestisi entistä tarkemmin.

Globaali kattavuus

Missä päin maailmaa sinusta puhutaan? Missä kanavissa? Ja millä kielillä?

Tavoittavuus ja sitouttaminen

Kuinka kauas sisältösi kantaa? Aktivoiko se vastaanottajia?

Viestin läpimeno

Meneekö viestisi läpi toivotulle kohdeyleisölle?

Asenne

Mitä asiakkaat ajattelevat brändistäsi, tuotteistasi, sisällöstäsi ja viesteistäsi?

Share of voice

Missä määrin sinusta puhutaan kohdeyleisön keskuudessa kilpailijoihin verrattuna?

Sivustokäynnit

Kuinka paljon liikennettä kampanjasi tuovat verkkosivustolle?

image_social.png
comment-1.svg
love.svg
grid.svg
like.svg

Someseurannasta sosiaalisen median kokonaiskuvaan

Analytiikka

Analysoi sosiaalista mediaa, blogeja, foorumeita ja verkkouutismediaa yhdellä alustalla – saat kattavimman globaalin käsityksen sekä muiden puheista ja kirjoituksista että oman sisältösi näkyvyydestä 187 kielellä. Tarkastele dataa itse ja koosta sopivat koontinäytöt tai anna meidän toimittaa data haluamassasi muodossa, jota voit käyttää itse ja tarjota johtoryhmän käyttöön.

Insights

Käytä Talkwalkerin miljoonia datapisteitä saadaksesi tietoa uusista trendeistä, kohdeyleisöstäsi, tuotteistasi tai yrityksesi maineesta – tai uusia ideoita ja inspiraatiota sisältöön tai kampanjoihin. Katso, mitä ihmiset ajattelevat, ostavat tai sanovat, ja oivalla uusia markkinarakoja – visuaalisen ja loogisen esityksen pohjalta.

Tutkimus

Talkwalker Quick Search antaa nopean kokonaiskuvan sosiaalisen median ja muiden digitaalisten kanavien tapahtumista. Hanki tärkeät avainluvut kuten reagoinnit, volyymi, tunnelma, teemat, influensserit, demografiatiedot ja sijainnit. Talkwalker Quick Searchilla vahvistat brändi- ja viestintänäkemystäsi, jotta voit suunnitella, mitata ja optimoida viestintäsi.

MAKSUTTOMAT työkalut

Talkwalker Alert on paras maksuton ja helpoin vaihtoehto Google Alertsille. Talkwalker Alertsilla seuraat haluamiasi avainsanoja ja saat sähköpostiisi ilmoitukset kiinnostavista tapahtumista. Löydä uutta mielenkiintoista sisältöä brändistäsi, kilpailijoistasi, tapahtumistasi tai suosikkiaiheistasi ja kiilaa kilpailijoiden ohi.

Varaa Talkwalker-demo

Tee 30 minuutin opastettu kierros Talkwalker-sovellukseen. Näytämme sinulle, millaisia etuja maailman johtava someseuranta- ja analytiikka-alusta tarjoaa. Huomaat nopeasti, että se avaa monia mahdollisuuksia.

Suoritamme Talkwalkerin käyttöönoton organisaatiossasi, jotta alusta on tukenasi haasteissa – ja varmistamme, että kaikki perehdytetään sen käyttöön.

Liiketoiminnallinen hyöty

Olipa menestyksen mittarina sinulle mainintojen tai viestien lukumäärä tai asiakastyytyväisyys, Talkwalker voi auttaa mittaamaan juuri oikeita tunnuslukuja.

Työnkulut

Kartoitamme työnkulkusi, jotta Talkwalker voi virtaviivaistaa ja optimoida koko organisaatiosi toiminnan sosiaalisessa mediassa.

Käyttöönotto

Olemme onnistuneesti auttaneet Talkwalkerin käyttöönotossa sekä yksityisissä että julkisissa organisaatioissa. Perehdytämme sinut ja tiimisi sovelluksen lukuisiin toiminnallisuuksiin.

Ota yhteyttä

Kerro meille, millaisia tarpeita yritykselläsi on, ja esittelemme Talkwalkerin jännittäviä mahdollisuuksia.

Varaa esittely

Varaa Talkwalker-demo

Varaa
Mediaseuranta-demo

Varaa Talkwalker-demo

Talkwalkerin sosiaalisen kuuntelun ja analyysin alusta on sinulle, joka haluat huolehtia maineestasi. Tee 30 minuutin opastettu kierros Talkwalker-sovellukseen.

Varaa esittely

Hootsuite Amplify