Hallitse kaikkea sometoimintaasi yhdellä työkalulla Hootsuitessa

Hootsuite on maailman johtava sosiaalisen median hallinnointialusta – ja meillä on Pohjoismaissa yksinoikeus Hootsuiten jakeluun ja ratkaisuihin. Suunnittele ja julkaise sosiaalisen median sisältösi, hallitse asiakasdialogia ja paljon muuta yhdessä paikassa.

Hootsuite-black-rgb

Kokonaisvaltainen alusta sosiaalisen median hallintaan

Hootsuite on johtava alusta, joka palvelee räätälöitynä keskipisteenä kaikelle sometoiminnallesi kampanjoista asiakaspalveluun.

Suunnittele sisältösi

Säästä aikaa ja vaivaa lataamalla ja suunnittelemalla yhtenäistä sisältöä eri somealustoille. Lataa kaikki kerralla CSV-muodossa tai käytä Hootsuiten Planner-työkalua

Hallinnoi sisältöäsi

Tuota Hootsuitessa sisältöä kaikkiin kanaviisi, kerää kirjasto hyväksytystä brändin mukaisesta sisällöstä ja julkaise relevanttia sisältöä uudelleen sosiaalisen median tileilläsi.

Mainosta kampanjoitasi

Hallinnoi mainoskampanjoita samalla alustalla, jota käytät orgaanisen sisällön ja asiakastiedustelujen hallintaan.

Seuraa mainintoja

Kuuntele, mitä ihmiset sanovat yrityksestäsi, kilpailijoistasi tai ostamistaan tuotteista. Hootsuitessa voit kuunnella suoraan relevantteja hashtageja, hakusanoja tai profiileja.

Hallinnoi kaikkia kommentteja

Vastaa julkaisuihin ja kommentteihin vaivattomasti. Hyväksy vastaukset varmistaaksesi nopea, brändipersoonan mukainen palaute käyttäjille.

Analysoi vaikutusta

Laadi vaivatta omia raportteja hyödyntäen yli 200 muuttujaa, jotka mittaavat somesisältösi vaikuttavuutta eri kanavissa, kampanjoissa ja liiketoimintaalueilla.

Suojaa tilejäsi

Turvaa brändisi helppokäyttöisillä ja suojatuilla eri sometilien käyttöoikeuksilla, joita eri osastojesi tiimit voivat sujuvasti käyttää.

Työskentele turvallisesti ja vältä virheitä

Anna kollegoillesi käyttöoikeudet heidän tarvitsemiinsa profiileihin, rooleihin ja verkostoihin. Käytä työkaluihin integroituja hyväksyntämenettelyjä välttyäksesi virheiltä.

Integroi datasi

Vahvista toimintojen välistä yhteistyötä integroimalla CRM-järjestelmäsi, sähköpostialustasi tai jokin muu yli 250 järjestelmästä, joita voidaan käyttää suoraan Hootsuitessa.

Sosiaalisen median johtajan suosikkityökalu

Hootsuitea käyttää maailmanlaajuisesti 18 miljoonaa yritystä, ja se on nimetty johtajaksi viidessä sosiaalisen median markkinointiohjelmiston kategoriassa. Mukaan lukien ensimmäinen sija sosiaalisen median hallinnassa.

Lähde: G2

Yli 240 integraatiota

Yli 240 integraation ansiosta Hootsuiten alusta tukee vaativimpia tarpeita sosiaalisen median hallinnan tehostamiseksi.

Hootsuitessa voit hoitaa kaikki sometoiminnot

TYÖNTEKIJÖIDEN SOMEVIESTINTÄ JA VAIKUTTAMINEN

Hootsuite Amplify

Tehosta organisaatiosi tavoittavuutta hyödyntämällä työntekijöiden toimintaa sosiaalisessa mediassa. Hootsuite Amplifyn avulla työntekijät voivat jakaa ennalta hyväksyttyjä sisältöjä somessa ennennäkemättömän vaivattomasti. Heidän verkostoillaan on yhteensä enemmän vaikutusta kuin yrityksellä yksinään.

KAMPANJASUUNNITTELU

Hootsuite Ads

Hootsuite Ads on alusta, jossa voit toteuttaa kaiken sosiaalisen median mainonnan aikaa ja rahaa säästäen. Luo ja testaa helposti satoja Facebook-, Instagram- ja Google-mainoksia minuuteissa. Lisää asiakaskonversioita hallitsemalla ja optimoimalla kohdeyleisöjä, sijoittelua ja ajoitusta yhdessä paikassa.

SUORITUSKYVYN KOONTINÄYTTÖ

Hootsuite Impact

Hootsuite Impactissa saat hyvän kokonaiskuvan siitä, miten sosiaalinen media vaikuttaa myyntiisi, joten pystyt todentamaan investoinnin tuoton. Näet, mihin kannattaa keskittyä kasvattaaksesi tuloksia sosiaalisen median orgaanisesta ja maksetusta sisällöstä.

SOSIAALISEN MEDIAN ANALYTIIKKA

Hootsuite Insights

Koe, miltä tuntuu tarkastella kerralla miljoonia asiakkaiden keskusteluita ja pysyä ajan tasalla tärkeistä trendeistä. Hootsuite Insights mahdollistaa miljoonien reaaliaikaisten keskustelujen analysoinnin verkossa. Se auttaa hahmottamaan, mitä asiakkaat tekevät ja tuntevat.

Tilaa Hootsuite-demo

Hootsuite on yhdistelmäalusta jokaiselle, jonka työssä sosiaalinen media on strateginen työkalu. Tilaa meiltä esittely, niin näytämme, miten voit koota somehankkeesi yhteen paikkaan ja vahvistaa niitä.

Hootsuite-black-rgb.svg

Lataa Hootsuiten sosiaaliset trendit 2024

Hootsuite ennustaa sosiaalisen median markkinoinnin, sosiaalisen kaupankäynnin ja asiakaspalvelun tulevaisuutta.

Voimme auttaa sinua ottamaan Hootsuiten käyttöön, jotta saat alustasta täyden tuen haasteisiisi. Varmistamme myös, että kaikki saavat tarvittavan koulutuksen.

Liiketoiminnallinen hyöty

Olipa menestyksen mittarina sinulle liidien tai viestien lukumäärä tai asiakastyytyväisyys, Hootsuite voi auttaa mittaamaan juuri oikeita tunnuslukuja.

Työnkulut

Kartoitamme työnkulkusi, jotta Hootsuite voi virtaviivaistaa ja optimoida työskentelyn sosiaalisessa mediassa. Somevastaaville, asiakaspalvelijoille ja muille kollegoille.

Käyttöönotto

Olemme onnistuneesti auttaneet Hootsuiten käyttöönotossa sekä yksityisissä että julkisissa organisaatioissa. Prosessiin kuuluu sisäinen sitouttava perehdyttäminen ja jatkuva koulutus.

Infomedia BlogI

Lue lisää

Hanki inspiraatiota ja vinkkejä sosiaalisen median hallinnasta blogistamme.

Katso myös

TYÖNTEKIJÖIDEN SOMEVIESTINTÄ

Hootsuite Amplify auttaa työntekijöitäsi jakamaan julkaisuja yrityksestä ja muista relevanteista aiheista sosiaalisessa mediassa.

SOSIAALISEN MEDIAN JA DIGIME-DIAN SEURANTA JA ANALYTIIKKA

Talkwalker on palkittu digialusta sosiaalisen median seurantaan ja analytiikkaan.

Ota yhteyttä

Voimme jutella toimistasi sosiaalisessa mediassa ja siitä, miten Hootsuite voi helpottaa sekä sinun että kollegojesi työtä.

Varaa esittely

Varaa Hootsuite-demo

Varaa esittely

Hootsuite Amplify

Varaa
Mediaseuranta-demo

Varaa Hootsuite-demo

Varaa meiltä esittely, niin näytämme, miten voit koota somehankkeesi yhteen paikkaan ja vahvistaa niitä.