LEHDISTÖTIEDOTE 2. huhtikuuta 2024

Infomedian vuositulos 2023

Infomedian liikevaihto vuonna 2023 oli 240,5 miljoonaa Tanskan kruunua, kun se vuonna 2022 oli 225,3 miljoonaa Tanskan kruunua. Kasvu tuli Tanskan, Ruotsin, Norjan ja ohjelmistoyhtiö Opointin toiminnasta. Voitto ennen veroja oli 11,5 miljoonaa Tanskan kruunua vuonna 2023 verrattuna 4,2 miljoonaan Tanskan kruunuun vuonna 2022, mikä kuvastaa strategista edistymistä ja uusien teknologioiden parempaa hyödyntämistä.

Vuoden aikana Infomedia jatkoi investointejaan pohjoismaisen tuote- ja teknologia-alustansa kehittämiseen, muun muassa ottamalla käyttöön MediaCatchin uudet kielimallit, jotka ovat parantaneet Infomedian norjankielisen, ruotsinkielisen ja tanskankielisen radio-, tv- ja podcastseurannan laatua.

Liiketulos on Infomedian paras, ja kasvu johtui optimointihankkeista, hyvästä suorituskyvystä kaikilla markkinoilla sekä tytäryhtiö Opointin web-indeksointipalveluiden myynnin kasvusta.

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä Infomedian historian parhaan toimintatuloksen”, sanoo vasta nimitetty toimitusjohtaja Martin Ove Rasmussen.

”Tämä on osoitus vahvasta asemastamme markkinoilla ja ammattitaitoisten työntekijöidemme kyvystä tarjota suurta lisäarvoa asiakkaillemme.”
Toukokuussa 2023 Infomedia avasi toimiston Helsinkiin. Yhtiö panosti vuoden aikana enemmän valmiuksien ja uusien teknologioiden kehittämiseen kattavan mediadata-analytiikan tuottamiseksi.

”Sijoitus tukee strategiaamme toimittaa luokkansa parhaita mediatiedusteluratkaisuja, joissa keskitytään tietoon perustuvaan PR- ja viestintäymmärrykseen Pohjoismaissa ja kansainvälisesti”, toteaa toimitusjohtaja Martin Ove Rasmussen.

Lisätietoja

Martin Ove Rasmussen
Toimitusjohtaja
 +45 31407666
mor@infomedia.dk

 Anders Heering
JP/Politikens Erhvervsmedierin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja
+45 20194044
ah@watchmedier.dk

Tietoja Infomediasta

Infomedia Group kehittää, käyttää ja neuvoo Media Intelligencen digitaalisia ratkaisuja mediaseurannan, media-analyysin ja viestintänäkemysten avulla. Konsernin tavoitteena on olla Pohjoismaiden yritysten ja organisaatioiden ensisijainen toimittaja ja tukea asiakkaiden näkemystä viestinnästä ja maineesta uutismediassa ja sosiaalisessa mediassa sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Infomedia on yhä enemmän mukana kansainvälisissä tarjouskilpailuissa. Tytäryhtiömme Opoint toimittaa verkkosyötteitä indeksointiteknologialla mediaseuranta- ja IT-yrityksille kansainvälisesti.

Infomedialla on 220 työntekijää toimistoissa Kööpenhaminassa, Århusissa, Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä ja Tallinnassa. Se omistaa myös teknologiayhtiö Opointin, jolla on myyntikonttori Lontoossa. Infomedia perustettiin vuonna 2002, ja sen omistavat 50/50 Tanskan kaksi suurinta mediataloa, JP/Politikens Hus ja Berlingske Media.

Avainluvut

Varaa
Mediaseuranta-demo

Varaa esittely

Hootsuite Amplify