tuotteistamme ja palveluistamme

Tilaa demo

Menesty mediadatan älykkäällä käytöllä, uudella digitaalitekniikalla ja syvemmällä näkemykselläsi viestintämediassasi.
INFOMEDIA

Kansainvälinen mediaseuranta

Kansainvälinen mediaseuranta, tilastot ja raportointi yhdellä digitaalisella alustalla – sekä kattava ja tarkka näkymä koko mediakenttään.
INFOMEDIA

Valtakunnallinen mediaseuranta

Valtakunnallinen mediaseuranta, tilastot ja raportointi yhdellä digitaalisella alustalla – sekä kattava ja tarkka näkymä koko mediakenttään.
HOOTSUITE

Sosiaalisen median hallinta

Hootsuite on johtava sosiaalisen median alusta, joka kerää yhteen räätälöityyn koontinäyttöön kaiken sosiaalisen median toimintasi.
TALKWALKER

Sosiaalisen median kuuntelu ja analytiikka

Talkwalkerin sosiaalista mediaa kuuntelevat ja analysoivat työkalut tarjoavat sinulle reaaliaikaisen käsityksen kaikista somekanavista sekä verkkomediasta 187 kielellä.
AMPLIFY

Työntekijöiden someviestintä

Hootsuiten Amplify auttaa työntekijöitäsi jakamaan julkaisuja yrityksestäsi ja muista relevanteista aiheista sosiaalisessa mediassa.
INFOMEDIA

Interaktiiviset koontinäytöt

Interaktiivisilta koontinäytöiltä saat entistä syvällisemmän käsityksen siitä, miten viestisi ja agendasi uppoavat mediakenttään.

INFOMEDIA

Kansainvälinen media-arkisto

Kansainvälinen verkkomedia-arkistomme poimii artikkelit niin suurista globaaleista uutissivustoista kuin paikallislehdistäkin. Hae sisältöä jopa vuoden takaa.
INFOMEDIA

Suomen verkkomedia-arkisto

Infomedian verkkomedia-arkisto antaa sinulle vastaukset. Tilaa ja pääset hakemaan miljoonista artikkeleista suomalaisesta painetusta ja digitaalisesta uutismediasta.

INFOMEDIA

Suomen verkkomedia-arkisto

Infomedian verkkomedia-arkisto antaa sinulle vastaukset. Tilaa ja pääset hakemaan miljoonista artikkeleista suomalaisesta painetusta ja digitaalisesta uutismediasta.

MUUT PALVELUMME

Media-analyysi ja konsultointi

Media-analyysi ja datan tulkinta

Analyytikkomme ja neuvonantajamme vahvistavat viestintääsi ja markkina-asemaasi uutisointia ja mediaa koskevalla asiantuntemuksellaan.

Viestintäanalyysi

Analyysitiimimme tarjoaa kaikkea kestävän kehityksen mittauksista ja kilpailija-analyysista maine-analyysiin.

Konsultointi

Neuvonantajamme mahdollistavat näkemyksien muodostamisen jokaiselle, joka haluaa tutkia ja ymmärtää maailmaansa median kautta.

Ota yhteyttä

Kerro meille, millaisia haasteita ja tarpeita sinulla on mediaa koskevan ymmärryksen saralla. Olemme sinuun pian yhteydessä.